Puiden kuntoarviointi ammattilaisilta Etelä-Suomessa

Touran Puu-apu Oy tekee puiden kuntoarvioinnit koko Etelä-Suomen alueella. Autamme löytämään ihmisille ja ympäristölle riskin aiheuttavat puut. Käytämme kuntoarvioinnissa kattavaa silmämääräistä arviointia, ja tarvittaessa varmistamme ongelmapuiden tilanteen mikroporauksen avulla. Annamme työstämme aina kattavan raportin.

Ota yhteyttä

Mihin puiden kuntoarviointia tarvitaan?

Puiden kuntoarviointi on tärkeä osa puiden hoitoa. Se auttaa varmistamaan, että puut ovat terveitä ja turvallisia. Esimerkiksi puiden kaatuminen voi aiheuttaa vaaraa ihmisille tai omaisuudelle. Siksi on tärkeää tunnistaa puut, jotka ovat vaarassa kaatua, ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin. Oikea-aikaisella puunhoidolla voidaan myös ehkäistä puita uhkaavien tautien leviämistä ja määrää.

 

Kuntoarvioinnin perusteella hoitoa vaativat tai kaadettavat puut saadaan tunnistettua. Kuntoarvioinnin perusteella voidaan saada myös kokonaiskäsitys metsän tilasta.

Lue lisää puunhoidosta

Asiantuntija tekee kuntoarviot luotettavasti

Puiden kuntoarvion voi tehdä arboristi, puunhoitoalan ammattilainen. Arboristi osaa arvioida puiden kunnon tarkasti ja turvallisesti.

 

Puun kuntoarvio kannattaa teettää ammattilaisella esimerkiksi silloin, kun haluat varmistaa puun mahdollisimman pitkän eliniän tai kun puuston kunto mietityttää. Autamme mielellämme kaikissa tilanteissa − ota siis yhteyttä!

Yhteystiedot
Puhelinkuvake

Teemme puiden kuntoarvioinnit ammattitaidolla koko Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä arboristeihimme ja kysy lisätietoja!

Yhteystiedot